Informacje
Menu główne
Gazetka szkolna
Logowanie
Nie jestes jeszcze naszym Uzytkownikiem? Kilknij TUTAJ zeby sie zarejestrowac. Zapomniane haslo? Wyslemy nowe, kliknij TUTAJ. |
Jadłospis od 02.01.2019 do 11.01.2019
02.01.2019 Środa Zupa pomidorowa (ze śmietaną 18%-z mleka, z makaronem- gluten, marchew, por, seler- alergen, pietruszka), bułka (gluten), kisiel, jabłka 03.01.2019 Czwartek Gulasz z karkówki (gluten), kasza pęczak (gluten), sałatka szwedzka, sok 04.01.2019 Piątek Mielony rybny (bułka tarta- gluten, jajka) ziemniaki puree (masło z mleka), surówka z białej kapusty 07.01.2019 Poniedziałek Makaron spaghetti – gluten z sosem bolońskim (z mięsa mielonego- gluten, cebula, papryka świeża, czosnek, koncentrat pomidorowy, ketchup- seler-alergen) woda z cytryną 08.01.2019 Wtorek Kotlet schabowy( bułka tarta- gluten, jaja- alergen) ziemniaki, marchewka mini (masło z mleka), sok 09.01.2019 Środa Zupa grochowa (na kościach z boczkiem wędzonym, kiełbasą- gorczyca, marchew, por, seler- alergen, cebula, czosnek, chleb (gluten), budyń czekoladowy (mleko) 10.01.2019 Czwartek Ryż z białym sosem (jajko-alergen, mąka (gluten) cytryny, rodzynki), rosół z kurczaka z warzywami (marchew, pietruszka, seler- alergen) 11.01.2019 Piątek Filety rybne (ryba-gluten, jaja), ziemniaki puree (z masłem z mleka), surówka z kiszonej kapusty, herbata owocowa |
Komunikaty COVID - 19
Konsultacje w szkole – wytyczne GIS, MZ i MEN dla szkół.
Rekomendacje dotyczące organizacji zajęć rewalidacyjnych, rewalidacyjno - wychowawczych i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka. Wytyczne GIS, MZ i MEN dla szkół podstawowych – edukacja wczesnoszkolna. Wytyczne dotyczące organizowania i przeprowadzania w 2020 r. egzaminów. Informacja Głównego Inspektora Sanitarnego dla dyrektorów przedszkoli, szkół i placówek oświatowych. INFORMACJA GŁÓWNEGO INSPEKTORA SANITARNEGO DLA OSÓB POWRACAJĄCYCH Z PÓŁNOCNYCH WŁOCH Wytyczne przeciwepidemiczne GIS z 4 maja 2020r. dla przedszkoli, oddziałów przedszkolnych w szkole podstawowej. ....
Ochrona danych
|