Informacje
Menu główne
Gazetka szkolna
Logowanie
Nie jestes jeszcze naszym Uzytkownikiem? Kilknij TUTAJ zeby sie zarejestrowac. Zapomniane haslo? Wyslemy nowe, kliknij TUTAJ. |
Jadłospis od 28.10.2019 do 08.11.2019
Poniedziałek 28.10.2019r. Zupa jarzynowa (kalafior, fasolka, kapusta, koperek, por, marchewka, seler, pietruszka) budyń z sokiem (mleko) bułka Wtorek 29.10.2019r. Kotlet schabowy (bułka, jaja) ziemniaki puree (masło z mleka) mizeria z ogórków (śmietana z mleka) sok Środa 30.10.2019r. Makaron spaghetti z sosem bolońskim na mięsie mielonym (cebula, papryka, czosnek, koncentrat pomidorowy, keczup, seler) herbata z cytryną Czwartek 31.10.2019r. Wolne Piątek 01.11.2019r. Wolne Poniedziałek 04.11.2019r. Rosół na kurczakach z warzywami (marchew, pietruszka, por, seler) makaron, drożdżówka, owoc Wtorek 05.11.2019r. Mielony gotowany (jaja) w warzywach (marchew, seler, pietruszka, por) w sosie śmietanowym (śmietana 18% z mleka) ziemniaki, ogórek, sok Środa 06.11.2019r. Zupa żurek na maślance (z mleka) z jajkiem (marchew, por, seler, pietruszka, chleb wieloziarnisty, owoc Czwartek 07.11.2019r. Bitki wieprzowe, makaron razowy, buraczki, sok Piątek 08.11.2019r. Filety rybne (ryba, jajka) ziemniaki puree (z masłem z mleka) surówka z kapusty kiszonej, galaretka pitna |
Komunikaty COVID - 19
Konsultacje w szkole – wytyczne GIS, MZ i MEN dla szkół.
Rekomendacje dotyczące organizacji zajęć rewalidacyjnych, rewalidacyjno - wychowawczych i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka. Wytyczne GIS, MZ i MEN dla szkół podstawowych – edukacja wczesnoszkolna. Wytyczne dotyczące organizowania i przeprowadzania w 2020 r. egzaminów. Informacja Głównego Inspektora Sanitarnego dla dyrektorów przedszkoli, szkół i placówek oświatowych. INFORMACJA GŁÓWNEGO INSPEKTORA SANITARNEGO DLA OSÓB POWRACAJĄCYCH Z PÓŁNOCNYCH WŁOCH Wytyczne przeciwepidemiczne GIS z 4 maja 2020r. dla przedszkoli, oddziałów przedszkolnych w szkole podstawowej. ....
Ochrona danych
|