Informacje
Menu główne
Gazetka szkolna
Logowanie
Nie jestes jeszcze naszym Uzytkownikiem? Kilknij TUTAJ zeby sie zarejestrowac. Zapomniane haslo? Wyslemy nowe, kliknij TUTAJ. |
Jadłospis od 02.01.2020 r. do 10.01.2020 r.
czwartek 02.01.2020 r. Kotlet mielony (jajka, bułka- gluten) ziemniaki, buraczki, galaretka pitna Piątek 03.01.2020 r. Zupa pomidorowa na kościach z ryżem (koncentrat pomidorowy, seler- alergen, marchew, por, pietruszka) bułka-gluten, kisiel ze śmietaną (z mleka) Wtorek 07.01.2020 r. Makaron spaghetti- gluten z sosem bolońskim z mięsem mielonym-gluten (cebula, papryka, czosnek, koncentrat pomidorowy, keczup, seler-alergen Środa 08.01.2020 r. Zupa grochowa na kościach (kiełbasa-gorczyca, boczek wędzony, marchew, por, seler- alergen, cebula, ziemniaki) chleb- gluten, owoc Czwartek 09.01.2020 r. Filet z kurczaka (jaja, bułka tarta) ziemniaki puree (z masłem z mleka), królewski bukiet warzyw, sok Piątek 10.01.2020 r. Filety rybne (ryba, jaja, bułka tarta), ziemniaki puree (z masłem z mleka), surówka z białej kapusty, woda z cytryną |
Komunikaty COVID - 19
Konsultacje w szkole – wytyczne GIS, MZ i MEN dla szkół.
Rekomendacje dotyczące organizacji zajęć rewalidacyjnych, rewalidacyjno - wychowawczych i wczesnego wspomagania rozwoju dziecka. Wytyczne GIS, MZ i MEN dla szkół podstawowych – edukacja wczesnoszkolna. Wytyczne dotyczące organizowania i przeprowadzania w 2020 r. egzaminów. Informacja Głównego Inspektora Sanitarnego dla dyrektorów przedszkoli, szkół i placówek oświatowych. INFORMACJA GŁÓWNEGO INSPEKTORA SANITARNEGO DLA OSÓB POWRACAJĄCYCH Z PÓŁNOCNYCH WŁOCH Wytyczne przeciwepidemiczne GIS z 4 maja 2020r. dla przedszkoli, oddziałów przedszkolnych w szkole podstawowej. ....
Ochrona danych
|